Disclaimer

Bij kippen.be doen we altijd ons uiterste best om u altijd de meest accurate informatie te geven die beschikbaar is. We nemen dit heel ernstig en voeren vaak doorgedreven onderzoeksjournalistiek om tot de correcte informatie te komen.

Al onze inhoud, zoals tekst, afbeeldingen, infographics, geautomatiseerde tooling en ander materiaal op de website, is echter alleen voor informatieve doeleinden bestemd. Elk advies dat wordt gegeven, is advies voor algemene doeleinden dat geen rekening houdt met situaties die van toepassing kunnen zijn op uw kippen of dieren in het algemeen. U moet zelf altijd uw eigen beoordeling maken en indien nodig professioneel advies inwinnen.

De inhoud die we delen kan nooit een vervanging zijn voor een juiste diagnose door een dierenarts, professioneel advies of behandeling. Als u zich zorgen maakt over het welzijn en de gezondheid van uw kippen, of een ander huisdier waarover we schrijven, of als u vragen heeft, vraag dan advies aan een dierenarts.

In onze artikelen geven we advies en doen we bepaalde uitspraken en beweringen, gebaseerd op huidig ​​onderzoek en naar beste inzichten. Vaak werken we hiervoor samen met dierenartsen of experten over heel de wereld. Geen van deze verklaringen of beweringen op de website is afzonderlijk beoordeeld door een overheidsorganisatie zoals het FAVV of VWA of een andere overheidsdienst.

U kunt de informatie die we publiceren gebruiken zoals u wilt, maar het is nooit bedoeld als een complete set regels en richtlijnen om een ​​sluitende diagnose, behandeling, preventie of genezing van een ziekte, aandoening of gezondheidstoestand van uw huisdier te stellen. Sla nooit het advies van een dierenarts in de wind en stel het zoeken naar een dierenarts nooit uit omdat u iets op onze website heeft gelezen.

In geval van nood raden wij u aan om direct een dierenarts of ziekenhuis te bellen of te bezoeken. Veel ziekten verlopen asymptomatisch of hebben paradoxale klinische symptomen, alleen professioneel advies kan uitsluitsel geven.

We onderschrijven of adviseren geen specifieke dierenarts, product, procedure, mening, diagnose of andere informatie aan die we op de website vermelden. Vertrouwen op de informatie die op deze website wordt gepubliceerd, is geheel op eigen risico.